Aminus

tirsdag, januar 16, 2007

Slut prut!

Ja, jeg beklager at jeg ikke har haft det store at berette om de sidste ... oehm! ... mange maaneder. Maake har min blog overlevet sig selv, eftersom de nye bryster ikke laengere er spor 'nye', og dybest set ikke er noget jeg taenker meget over i hverdagen.

-Aha, taenker den opaeksomme laeser saa maaske.
-Saa havde hun slet ikke brug for de bryster!

Jo, jeg havde. Det at jeg ikke taenker over dem, er nemlig et kaempe skridt fremad i forhold til de dage, hvor jeg dagligt graemmede mig over mine smaa grimme bryster, og virkelig led naar jeg skulle passere et spejl. Det gjorde ondt, og jeg foelte mig meget deform. Det goer jeg ikke laengere. Nu er jeg helt godt tilfreds med den krop jeg render rundt med. Jeg er altsaa ikke blevet en struttende Dolly Parton, som udstiller udstyret ved enhver given lejlighed. Jeg er til gengaeld sluppet af med en del af mindrevaerdet, og derfor blevet en gladere mig.

Har jeg forresten ikke trampet rundt i det her et par gange foer?

Det er derfor jeg overvejer om min blog er et afsluttet kapitel. Der er ikke saa meget mere at skrive om. Jeg ville gerne dele min viden med andre i samme baad, eller maaske nogle af de folk, som render rundt med fordomme om kvinder med sillikonebryster. Dybest set maa jeg konstatere, at jeg ikke har faaet mange kommentarer paa min blog. Mest fra firmaer som har sat aandsvage reklamelinks ind, og saa nogle faa fra gode venner. Maaske har jeg ikke solgt min blog de rigtige steder. Maaske er jeg jordens eneste kvinde, som har haft saa store skrupler og saa mange tanker vedroerende min operation.

Pyt nu med det!

Jeg kan altsaa ikke love at bloggen her i fremtiden vil blive opdateret jaevnligt. Hvad jeg derimod gerne vil love er, at jeg saa laenge jeg har adgang til bloggen, ogsaa vil soerge for at besvare alle relevante kommentarer. Enhver kvinde eller mand som har spoergsmaal til mig vedroerende silikonebryster, er velkommen til at sende mig en mail.

Ja, ja, ja! Alle perverts behoever forresten ikke goere sig den store ulejlighed at skrive til mig...altsaa med de har noget relevant at spoerge mig om. Advarsel: Jeg er god til at svare igen!

Slut, prut finale...og saa lever de forhaabentligt lykkeligt til mine dages ende