Aminus

tirsdag, maj 30, 2006

Gamle t-shirts

I mine kommodeskuffer ligger der stakkevis af t-shirts. Mest gamle og forvaskede, fordi jeg altid har 3-4 favoritter, som derfor bliver misbrugt på det groveste. Forvaskede og skæve bliver de, men der er alligevel de 3-4 stykker jeg foretrækker. Jeg har også en skuffe med fejlkøb. T-shirts jeg troede jeg ville se knaldende godt ud i, og som så viser sig at være rædsler, når først de kommer på. Jeg er som sagt ikke den store fan af prøverum, så jeg køber som oftest tøj uden at prøve det først. Mon ikke også de fleste køber en t-shirt uden lige at hoppe i den først? Grunden til at jeg gemmer disse t-shirts, er at der jo altid har ligget en lille mulighed for større bryster og luret i baghovedet. Det er nemlig primært fremhævningen af de små bryster, som har gjort, at en t-shirt er røget i 'duer-ikke'-skuffen'. Den stak af t-shirts glæder jeg mig til at tage hul på.

Der er selvfølgelig også 'duer-ikke-t-shirts' som jeg har gået med alligevel, og skidt højt og flot på de små bryster. Som sagt synes jeg ikke små bryster er grimme, så selvfølgelig er de blevet vist frem ved særlige lejligheder. Jeg har bare sjældent haft lyst til at vise dem frem. Jeg har altid en fornemmelse af, at deres begrænsede størrelse ofte er det som bliver lagt mærke til, frem for deres bevarede fasthed, gode facon, eller hvad de nu har af fordele.

Nå, men hvad jeg prøver at komme frem til er, at jeg altså glæder mig til at vise mine gamle forvaskede t-shirts mine nye større bryster. Faktisk er der også enkelte af de gamle forvaskede t-shirts, som burde være røget til de evige t-shirtmarker for længe siden, men som jeg gemmer fordi de også lige skal nå at prøve den nye størrelse. Jeg ved godt det det er lidt tosset - men jeg ER altså tosset på så mange andre områder - men det vil ligesom være at bevare min gamle krop, og få den forbundet med den nye del som dukker op. Lidt som når de garvede 6-klasser hjælper børnehaveklassens elever med at falde på plads i den nye skole. Det skal så lige understreges, at mine små bryster jo ikke forsvinder, de får bare lidt opbakning skubbet ind på undersiden. Mentalt vil jeg sikkert altid være en småbarmet kvinde, og det har jeg det i grunden fint med.

Forresten, så er der nu mindre end to uger til OP-dag.