Aminus

fredag, maj 26, 2006

Håndtasker



Det er ikke kun fordi det er regnvejr her sidst i maj, men jeg føler mig altså sådan lidt øv i dag. Min søde veninde, hende som lovede at passe mine børn når jeg skal ind og have babedutterne udvidet, og så alligevel ikke kunne, ringede til mig i går og forklarede nærmere hvad begrundelsen var.

Vil I tro det??? Hun skal kraftpetervæltemig selv ind og opereres....11 dage inden mig.

Jeg ved ikke helt hvorfor det irriterer mig, men det gør det altså. Det er lidt fordi hun har hørt om min operation, og så tager hun altså også lige ind og gør det, som om hun skal have en ny håndtaske. Jeg ved ikke helt hvordan jeg skal forklare det, men jeg synes hun devaluerer min operation lidt, for jeg vil ikke sidestilles med håndtaskeindkøberne. Jeg har virkelig overvejet, tænkt og overvejet tusinde gange mere, tudet og bandet og svovlet, og så forresten også brugt lang tid på at finde de penge der skulle til. Min veninde har pumpet mig for oplysninger om hvor og hvornår den slags kan lade sige gøre, og så har hun lige hevet pengene ud af banken, bestilt en dato før min. Fik i farten også næsten aflyst min operation, fordi hun sprang fra som babysitter.

Min veninde har faktisk heller ikke hvad der i mine øjne tæller som 'små' bryster. Hun er ikke særlig høj og har en nyedelig b-skål; ikke helt operationsvaerdigt, synes jeg. Så nu sidder jeg altså her, og bliver helt fordumsfuld paa min venindes vegne. Det er jo det jeg konstant råber op om; at der kun er en eneste person i verden som i sidste ende kan afgøre om ens bryster er for små eller ej. Lidt skørt i grunden. Ligner sikkert grim misundelse i andres øjne. På den anden side, vil jeg nu blive hende som 'kopierede veninden', fordi min operation finder sted når alle andre har lagt mærke til min venindes nye bryster. Ren håndtaske.

Hallo, jeg fik altså ideen først!!!

Jeg skal lige ranke ryggen og tage mig selv sammen. Man bliver lidt hudløs med sådan en operation i sigte, synes jeg. Hånden på hjertet, så synes jeg sgu' min veninde er lidt af en røv. Er det i orden?